Over RUBU BV

Wanneer je op zoek bent naar een partij om bestratingsmaterialen op te nemen, te verwerken en eventueel opnieuw te gebruiken, ben je bij RUBU BV aan het juiste adres. Wij ontzorgen in het hele proces van het opnemen van bestratingsmateriaal en leveren altijd professioneel maatwerk tegen een scherpe prijs.

Landelijk pakketteren, palletteren en boombescherming

Wij zorgen ervoor dat de bestratingsmaterialen die hergebruikt moeten worden netjes in pakketten worden gezet in de zandbaan of eventueel in een nader aan te wijzen depot. Je kunt hierbij denken aan betontegels, klinkers, opsluitbanden en andere bestratingsmaterialen. Voordat we beginnen met de werkzaamheden, is het alleen ten zeerste aan te raden om de omliggende bomen te beschermen. Hierdoor weet je zeker dat er geen schade aan deze bomen ontstaat door de uit te voeren werkzaamheden. 

“Kan niet, bestaat niet!”

Blijvend vernieuwen

Ook blijven wij onze processen vernieuwen. Zo hebben wij nu ook geïnvesteerd in een Volvo L30GS Wiellader en een Rotar Schudbak, om onze klanten de kwaliteit te bieden die ze van ons mogen verwachten. RUBU BV werkt in heel Nederland en kan binnen 24 uur boombeschermingen leveren. Je kunt altijd contact met ons opnemen om je mogelijkheden te bespreken!

RUBU BV levert maatwerk tegen een scherpe prijs