Formatteren bestratingsmateriaal

Wanneer bestrating opgenomen wordt, is het nog niet geschikt om het machinaal weer terug te plaatsen na de geplande werkzaamheden. Door de bestrating te formatteren maken wij deze wel weer voor herplaatsing geschikt. RUBU BV voert deze werkzaamheden in eigen beheer uit, volledig op maat. Dat is natuurlijk wel zo fijn.

Formatteren bestratingsmateriaal door RUBU BV

Formatteren van de bestrating maakt de materialen geschikt voor het machinaal plaatsen van de materialen. Jouw voordelen:

  • Professionele uitvoering van de werkzaamheden en verwerking van het materiaal
  • Wij werken met veel verschillende materialen
  • De Rotar Schudbak zorgt voor een schone opname van de bestrating
  • Wanneer wij zeggen ‘komt goed’, komt het ook echt goed
  • Snelle uitvoering, volledig op maat

Totaaloplossing in formatteren bestrating

Het opnemen van de bestrating moet op een goede manier worden uitgevoerd. Maar vooral wil je hierbij ontzorgd worden. RUBU BV biedt de totaaloplossing. RUBU BV voert alle werkzaamheden namelijk uit in eigen beheer. Hierdoor kunnen we snel de materialen opnemen en formatteren voor hergebruik. Mocht het nodig zijn om boombescherming te plaatsen, kunnen wij dit ook in eigen beheer uitvoeren.

Neem contact op

Wil je het bestratingsmateriaal snel en vakkundig laten formatteren en klaar laten zetten op locatie naar keuze? Of wil je ontzorgd worden in het plaatsen van boombescherming? Neem dan contact op!

RUBU BV levert maatwerk tegen een scherpe prijs