Opnemen bestrating materiaal

RUBU BV ontzorgt in het opnemen van bestratingsmateriaal. Wanneer bestrating opgenomen moet worden voor werkzaamheden of voor het plaatsen van nieuwe bestrating, wil je het liefst dat dit snel en secuur wordt uitgevoerd. Daar helpt RUBU BV je bij. 

Het totaalpakket van RUBU BV

Wij zorgen ervoor dat de bestratingsmaterialen zo worden opgenomen dat ze ook weer hergebruikt kunnen worden. Of we voeren de materialen af, wanneer deze niet opnieuw geplaatst hoeven worden. RUBU BV biedt een totaalpakket aan ontzorging bij het opnemen van bestratingsmateriaal. We nemen het op, formatteren, palletten en wanneer het nodig is, plaatsen wij ook boombescherming om de flora en fauna van de omgeving voldoende te beschermen. 

Jouw voordelen

Door je werkzaamheden door RUBU BV uit te laten voeren, geniet je deze voordelen:

  • Uitvoering in eigen beheer, dus geen verrassingen in kosten
  • Mogelijkheid tot pakketteren of palleteren: opgenomen materialen worden gebundeld met staalband of op pallets geplaatst
  • Hele en gebroken materialen worden direct gescheiden
  • Opgenomen materialen zijn indien nodig machinaal terug aan te brengen
  • Je hebt bij ons één aanspreekpunt voor het hele proces
  • Wij leveren professioneel maatwerk bij iedere opdracht

“Als wij zeggen dat het goedkomt, komt het ook goed.”

Klaar voor herplaatsing

Wij gebruiken hierbij een Rotar schudbak om de bestrating schoon op te nemen, zonder vervuiling van de grond hierbij mee te nemen. Op deze manier kan de bestrating ook weer schoon geplaatst worden zodra de werkzaamheden zijn afgerond. 

Neem contact op

Hoeveel je kwijt bent voor het pakketteren en palletteren van bestratingsmateriaal ligt aan het type materiaal, het aantal vierkante meters en de grootte van het bestratingsmateriaal. Neem contact op om jouw mogelijkheden te bespreken.

RUBU BV levert maatwerk tegen een scherpe prijs