Boombescherming

Veel wegen hebben bomen langs de kant staan. Bomen die er vaak al jaren staan. Bij het verwijderen van de bestrating voor werkzaamheden, wil je niet dat deze bomen beschadigd raken. RUBU BV plaatst daarom boombescherming, zodat alle werkzaamheden schadeloos uitgevoerd kunnen.

Boombescherming van RUBU BV

Goede boombescherming zorgt ervoor dat de bomen onbeschadigd blijven tijdens de werkzaamheden. Het beste is om de boombescherming voorafgaand aan de werkzaamheden te plaatsen. RUBU BV plaatst boombescherming in heel Nederland, indien nodig zijn wij binnen 24 uur ter plaatse om de bescherming te plaatsen. Wij maken niet gebruik van hergebruikte materialen maar gebruiken de boombeschermers meerdere malen en herstellen ook de kapotte boombeschermers. RUBU BV kan ook boombescherming vanaf tekening plaatsen. Hierdoor is het niet nodig om zelf op locatie te komen of om hierover vooraf uitgebreide aanwijzingen te geven.

Het totaalpakket

RUBU BV biedt het totaalpakket. Wij voeren alle werkzaamheden uit van begin tot eind. Wanneer bestrating verwijderd moet worden, eventueel voor hergebruik, kunnen wij boombescherming aanbrengen, het materiaal verwerken en afvoeren. Zo ben je in het hele proces ontzorgd.

Neem contact op

Je hebt keuze in verschillende vormen van boombeschermingen. De boombescherming kan dicht tegen de boom geplaatst worden, of met een tussenruimte door middel van een drainagebuis. Wanneer je boombeschermers wilt huren, doe je dat bij RUBU BV uit Rotterdam tegen een scherpe prijs. Het aanbrengen en verwijderen van de beschermers zit bij deze prijs inbegrepen, net als de huurperiode van 6 maanden.

RUBU BV levert maatwerk tegen een scherpe prijs